Köpvillkor

Fullständiga köpevillkor

1.  Om Cryocenter

CryoHelsingborg är en del av FNF Functional Fitness AB och finns i Helsingborg.  Postadress: Ängelholmsvägen 27, 254 50 Helsingborg.

Vill du komma i kontakt med oss så maila till: info@fnf.life så hör vi av oss så snart vi kan. 

Företagsnamn: FNF Functional Fitness AB.

Organisationsnummer: 556825-2281. 

2. Priser

Alla priser i vår onlinebutik är i SEK och inklusive moms. 

Vi förbehåller oss rätten att justera priset, feltryck av prisuppgifter, samt övriga felaktigheter i prisuppgifterna på vår hemsida. 

3. Beställning

Vid genomfört köp får du en betalningsbekräftelse via mail av klarna. 

För köp via Klarna, se fullständiga villkor här: Klarna Villkor.

4. Ångerrätt

Vid köp av tjänster och paket på våran hemsida har du alltid ångerrätt enligt gällande lagstiftning på 14 dagar. Vid nyttjande av ångerrätt ska detta meddelas via info@fnf.life tillsammans med, namn, adress, epostadress och ordernummer. Det ska även framgå vilket köp du önskar att ångra. Ångerrätten gäller inte för tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt. Mer information gällande ångerrätt här.

6. Personuppgiftspolicy

Vi skyddar alla personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation), EUROPAPARLAMENTETS OCH RÅDETS FÖRORDNING (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter. Du har alltid rätt att begära radering, ändring och ett utdrag av dina personuppgifter. 

7. Ändringar av Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.